Finest Seafood

Uw specialist in export en het beleveren van horeca

 

Hoe begon alles?

Alles begon eind 2008 met een doorstart van het ouderlijk bedrijf. 
Via een eenmanszaak begonnen we terug te werken op kwaliteit en service. Dit sloeg onmiddellijk aan en de omzetten stegen maandelijks. In 2013 kwam er een eerste werknemer bij. Er werd een tweede koelwagen aangekocht en zo konden we onze service nog verbeteren. Kort daarna beslisten we ook om rechtstreeks onze vis aan te kopen op de veilingen. Zo hadden we nog meer controle op de kwaliteit die binnen kwam. Door het harde werken, konden we in 2017 een eigen pand aankopen op de Ankerstraat te Oostende. Deze locatie is perfect gelegen. Momenteel werken we met een 6-tal medewerkers en hebben we wagenpark van 5-tal koelwagens.

 

Hoe wij werken?

Bij ons kan je dagelijks bestellen, 7op7.
Om een goeie service te garanderen, vragen wij om voor 6u uw bestelling door te geven voor diezelfde ochtend. In de namiddag voor 15u, om s’avonds uw bestelling te ontvangen.

Enkel 25 december en 1 januari zijn wij gesloten!

  • 7op7 leveringen
  • ook zon-en feestdagen
  • 2x daags 
  • voor 6u en voor 15u bestellen

Ervaring & Vertrouwen

Door onze jarenlange ervaring zorgen we voor een kwaliteitsproduct. Zowel in het aankopen als het verwerken ervan. Hierdoor leggen onze klanten het vertrouwen in ons bedrijf voor het aanleveren van hun producten.

 

Betrouwbaar

Door steeds te investeren en verbeteren van onze productie en aankoop, zorgen we ervoor dat alles correct bij de klant komt. Ook worden we maandelijks onderheven aan een controle van het FAVV. Dit zijn algemene controles op hygiëne, traceerbaarheid, versheid, …

 

Geen contracten & verplichtingen

Wij werken niet met contracten en enige verplichtingen. Wij gaan uit van onze service en kwaliteit en proberen voor iedere klant alles op maat te doen waar mogelijk. Communicatie is hierin een zeer belangrijke factor.

Tevredenheid

Wij streven naar een 100% klantentevredenheid. Dit is een grote uitdaging die wij dagelijks voeren, maar die we zeker niet uit de weg gaan!

Finest Seafood Team

Wie bij ons wil komen werken moet vooral voor zin hebben, moet een teamplayer zijn en vooral positief ingesteld zijn! We hebben een vast team en vullen dit aan met jobstudenten en flexi’s.

Joerie Verbiest

Joerie Verbiest

CEO Finest Seafood

Sebastien Naegoe

Sebastien Naegoe

Production Manager

Vinnie Myttenaere

Vinnie Myttenaere

Working Student

Vincent Vermussche

Vincent Vermussche

Working Student

Brian Beun

Brian Beun

Working Student

Nick Maene

Nick Maene

Working Student

Malou Soetaerts

Malou Soetaerts

Sales Manager

Niels Depoorter

Niels Depoorter

Distribution Manager

Jordy Moding

Jordy Moding

Production Manager (in training)

Baptiste Velle

Baptiste Velle

Working Student

Jarne De Block

Jarne De Block

Working Student

Maxim Wybouw

Maxim Wybouw

Working Student

Andy Janssens

Andy Janssens

CEO Fish at Home

Robin Leeman

Robin Leeman

Distribution Manager

Seba Vanderbeke

Seba Vanderbeke

Flexi

Hans Schuyesmans

Hans Schuyesmans

Flexi

Maxim Schwarz

Maxim Schwarz

Working Student

Contacteer ons