Finest Seafood

Uw gespecialiseerde vishandelaar in de groot- en kleinhandel.

 

Hoe begon alles?

Alles begon eind 2008 met een doorstart van het ouderlijk bedrijf. 
Via een eenmanszaak begonnen we terug te werken op kwaliteit en service. Dit sloeg onmiddellijk aan en de omzetten stegen maandelijks. In 2013 kwam er een eerste werknemer. Er werd een tweede koelwagen aangekocht, zo konden we onze service nog verbeteren. Kort daarna beslisten we ook om rechtstreeks onze vis aan te kopen op de veilingen. Zo hadden we nog meer controle op de kwaliteit. Door het harde werken, konden we in 2017 een eigen pand aankopen op de Ankerstraat te Oostende. Deze locatie is perfect gelegen. Momenteel werken we met een 6-tal medewerkers met een wagenpark van een 5-tal koelwagens.
Door de uitbraak van het covid-19 virus midden maart 2020, starten we een popup aanhuis leveringen. Door de vraag van de mensen zelf, blijven we dit doen en gaan we dit verder uitbouwen.

 

Hoe wij werken naar horeca toe?

Regio rond Oostende
Bestellen kan 7op7.
Om een goeie service te garanderen, vragen wij om voor 5u uw bestelling door te geven voor diezelfde ochtend. In de namiddag voor 15u, om s’avonds uw bestelling te ontvangen.

Enkel 25 december en 1 januari zijn wij gesloten!

  • 7op7 leveringen
  • ook zon-en feestdagen
  • 2x daags regio Oostende
  • bestelling tijdig doorgeven

Ervaring & Vertrouwen

Door onze jarenlange ervaring zorgen we voor een kwaliteitsproduct. Zowel in het aankopen als het verwerken ervan. Hierdoor leggen onze klanten het vertrouwen in ons bedrijf voor het aanleveren van hun producten.

 

Betrouwbaar

Door steeds te investeren en verbeteren van onze productie en aankoop, zorgen we ervoor dat alles correct bij de klant komt. Ook worden we maandelijks onderheven aan een controle van het FAVV. Dit zijn algemene controles op hygiëne, traceerbaarheid, versheid, …

 

Geen contracten & verplichtingen

Wij werken niet met contracten en enige verplichtingen. Wij gaan uit van onze service en kwaliteit en proberen voor iedere klant alles op maat te doen waar mogelijk. Communicatie is hierin een zeer belangrijke factor.

Tevredenheid

Wij streven naar een 100% klantentevredenheid. Dit is een grote uitdaging die wij dagelijks voeren, maar die we zeker niet uit de weg gaan!

Contacteer ons

Finest Seafood Team

Wie bij ons wil komen werken moet vooral veel zin hebben, moet een teamplayer zijn en vooral positief ingesteld zijn!
We hebben een vast team en vullen dit aan met jobstudenten en flexi’s.